TimeCenter

Ditt frisörbesök

Sök bland skickliga frisörer i Västerås Boka en bra frisör på endast 60 sekunder!
Västerås

Ditt frisörbesök

Varje frisörbesök är unikt. Olika människor gör olika mycket med sitt hår och vissa gör olika saker varje gång. Några går på rutinbesök för trimning en gång var tredje vecka medan andra gör sporadiska besök när andan faller på. En del håller sig till en enkel klippning medan några går all in med färg eller slingor, extensions, permanent eller en kombination av alltihop. En bra frisör är antingen specialiserad på något eller allmänt utbildad - men alla kan genomföra de vanliga behandlingarna som klipp, sling, färg och permanent.

Vilken typ av frisörkund är du?

Förändringar

När du vill genomföra en förändring med din frisyr så är det bra att komma till frisören väl förberedd. Du ska helst ha en ungefärlig uppfattning kring vad du vill göra med ditt hår. Därefter kan frisören givetvis addera sina egna idéer. Ofta har frisörer skarp blick för vad som faktiskt klär varje människa - de kan vara till stor hjälp!

Vill man absolut inte ha någon förändring, utan ara forma till sin frisyr eller toppa längderna, så ska man uttryck det med tydlighet. Men ska gärna mäta mellan tummen och pekfingret hur mycket som ska klippas bort. Det vanligaste missnöjet bland frisörkunder är att de klipper av för mycket när håret är på utväxt.

När du bokar tid hos din frisör i Västerås här på TimeCenter så ska du ha koll på vad du vill få gjort - det anges i din sökning så att din tidsbokning blir så välanpassad som möjligt.

Boka tid hos en frisör i Väseterås!


 Om TimeCenter  
© 2018 TimeCenter